Politika privatnosti

Ažurirano 05. travnja 2023.
Datum stupanja na snagu 05. travnja 2023.

Ova Politika privatnosti opisuje pravila tvrtke Ledeno doba d.o.o, Ulica Ivana Mažuranića 15/A, Otočac 53220, Hrvatska, e-mail: led@ledeno-doba.com, telefon: +385996410137 o prikupljanju, uporabi i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu (https://ledeno-doba.hr). („Usluga“). Pristupanjem ili korištenjem Usluge, pristajete na prikupljanje, uporabu i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ako se s time ne slažete, molimo vas da ne pristupate ili ne koristite Uslugu.

Možemo izmijeniti ovu Politiku privatnosti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave vama i objaviti revidiranu Politiku privatnosti na Usluzi. Revidirana politika bit će učinkovita 180 dana od dana kada se revidirana politika objavi na Usluzi, a vaš nastavak pristupa ili korištenja Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da periodično pregledavate ovu stranicu.

Tko smo mi

Naše web mjesto je https://ledeno-doba.hr. Bavimo se prodajom kockia leda u vrecicama od 2,5kg.

Kako koristimo Vaše podatke?

Koristit ćemo informacije koje prikupljamo o vama u sljedeće svrhe:

  • Prikupljanje povratnih informacija od kupaca
  • Podrška

    Ako želimo koristiti vaše informacije u bilo koje druge svrhe, tražit ćemo vaš pristanak i koristiti vaše informacije samo nakon što primimo vaš pristanak, te samo za svrhu ili svrhe za koje ste dali pristanak, osim ako nismo zakonski obvezni postupiti drugačije.

Gdje dijelimo Vaše podatke?

Nećemo prenositi vaše osobne informacije trećim stranama bez traženja vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima opisanim u nastavku:

  • Analitika

Tražimo od takvih trećih strana da osobne informacije koje prenosimo upotrebljavaju samo u svrhe u koje su informacije prenesene i ne zadržavaju ih duže nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe.

Također možemo otkriti vaše osobne informacije u sljedećim slučajevima: (1) za pridržavanje primjenjivog zakona, regulative, sudskog naloga ili druge pravne obveze; (2) za provedbu vaših sporazuma s nama, uključujući ovu Izjavu o privatnosti; ili (3) kako bismo odgovorili na tvrdnje da vaše korištenje usluge krši prava trećih strana. Ako se usluga ili naša tvrtka spoje ili steču s drugom tvrtkom, vaše informacije bit će jedna od imovine koja se prenosi novom vlasniku.

Vaša prava

Ovisno o primjenjivom zakonu, možda imate pravo pristupa, ispravljanja ili brisanja svojih osobnih podataka ili primanja kopije svojih osobnih podataka, ograničavanja ili prigovora na aktivnu obradu vaših podataka, zatražiti da podijelimo (prenosimo) vaše osobne podatke drugoj tvrtki, povući bilo kakvu privolu koju ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo podnošenja pritužbe nadležnom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Da biste ostvarili ova prava, možete nam pisati na led@ledeno-doba.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s primjenjivim zakonom.

Napominjemo da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete suglasnost za obradu istih u svrhu koja je bila tražena, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci bili potrebni.

Kolačići

Za više informacija o tome kako koristimo ove tehnologije praćenja i vaše izbore u vezi s njima, molimo pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost

Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, zbog inherentnih rizika, ne možemo garantirati apsolutnu sigurnost i stoga ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo kojih informacija koje nam prenosite i činite to na vlastitu odgovornost.

Zaštita podataka

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema u vezi s obradom vaših informacija koje su dostupne nama, možete se obratiti našem službeniku za pritužbe na adresi Ledeno Doba d.o.o, Ulica Ivana Mažuranića 15/A, e-mail: led@ledeno-doba.com. Riješit ćemo vaše probleme u skladu s primjenjivim zakonom.

Privacy Policy generated with CookieYes.

Shopping Cart